En god natts sömn ger dig energin du behöver

Välj rätt komfort för varje familjemedlem.

God sömn är livets största njutning.

Ett hälsosamt och lyckligt liv baseras bland annat på god sömn och Magniflex madrasser är universellt berömda för att lyckas med just det. Att sova gott betyder att leva gott, och att välja Magniflex är ett sätt att ta hand om dig själv och de du älskar.
Femtiofem års forskning och utveckling har skapat dagens modernaste och hälsosammaste madrasser som anpassar sig efter dina individuella behov. Magniflex madrasser skapas för hand i Italien och exporteras till 98 länder.
Nyhamn of Sweden är Magniflex återförsäljare i Sverige.

Magniflex Dolce Vita New Comfort Dual 10

MADE IN ITALY

Medium mjuk / Medium fast
Dual Core med två separata kärnor (Eliosoft och Elioform) med olika komfort och stödnivåer som enkelt kan justeras genom att öppna dragkedjan på undersidan av madrassen och därefter helt enkelt vända den inre kärnan. På så sätt kan man anpassa madrassen efter ens egna behov från mjuk till fast. Magniflex ergonomiska och anatomiska madrasser innehåller Magnifoam, ett formbart material som reagerar mer på kroppens vikt än på värmen. På så sätt anpassar sig Magnifoam perfekt till varje kontur av kroppen under hela natten. Denna egenskap ger en känsla av viktlöshet och gör det möjligt att slappna av under sömnen.

INRE STRUKTUR: Memoform har en öppen cellkonstruktion med hög densitet vilket gör att luften kan flöda fritt genom madrassen och möjliggör att den formar sig efter kroppen.

YTTRE STRUKTUR: Madrassen är omsluten av viskos som är silkeslent och absorberar fukt mycket snabbt från madrassen.

Kontakta oss idag!

OUTLAST

OUTLAST är ett värmeväxlande tyg speciellt utformat för astronauternas rymddräkterna som innehåller miljontals sfärer gjorda av ett speciellt vax som smälter vid en temperatur av 36 grader. När kroppens nattemperatur ökar absorberas överskottsvärmen men när temperaturen sjunker under smältpunkten återfår sfärerna sin form och fasthet och släpper upp den ackumulerade värmen.

Viskos

Viskos är ett mjukt silkeslikanade tyg av renad cellulosa från träd. Det är extremt mjukt och silkeslent och absorberar fukt snabbt och garanterar högt andningsbara madrasser och kuddar.

Memoform

Memoform är det mest anatomiska av materialen som används och är utformat för att reagera på kroppens vikt så att det anpassar sig perfekt till varje kontur av den mänskliga kroppen. Denna egenskap ger en känsla av välbefinnande och lätthet under sömnen och har fördelaktiga effekter på ryggraden, vilket gör det möjligt att slappna av.

Eliosoft

Detta skum har en mikrocellulär struktur med hög densitet som kombinerar elasticitet och andningsförmåga. Tack vare sin speciella molekylära struktur är Magnifoam tillgänglig i två versioner: en mjukare version (Eliosoft) och en fastare version (Elioform).

Magniflex Dolce Vita New Comfort Dual 10

FAKTA

  • Höjd 25 cm
  • Medium mjuk / Medium fast (vändbar)
  • Outlast Värmeväxlingstyg (Topp)
  • Memoform 5cm
  • Eliosoft 17cm
  • Avtagbart tvättbart överdrag
  • 12 års garanti
  • Made in Italy