G.D.P.R

General Data Protection Regulation

Vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt genom att följa de lagar som finns.
Market & Tour Nyhamnsläge AB är personuppgiftsansvarig och alla personuppgifter skyddas från externt intrång samt hanteras enligt bestämmelserna i GDPR (General Data Protection Regulation).

När du gör ett köp hos oss ger du ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter. De personuppgifter vi samlar in är: namn, postadress, telefonnummer, e-postadress samt IP-nummer.

Dessa uppgifter behöver vi för att hantera och leverera köpet. För leverans samt betalning delas några av uppgifterna med logistik- och betalningspartners. Vi lagrar inga betalningsuppgifter så som kortinformation eller personnummer hos oss. För att kunna kommunicera med dig angående din order, sparar vi din e-postadress. För dig som prenumenerar på vårt nyhetsbrev delar vi din e-postadress med en nyhetsbrevstjänstpartner. Du kan enkelt avregistrera dig från vårt nyhetsbrev genom att klicka på “Avregistrera” längst ner i brevet. Vi använder Mailchimps program för nyhetsbrev och här kan ni läsa hur de följer riktlinjerna. Dina personuppgifter sparas också för eventuella framtida reklamationer och garantier.

Personuppgifterna sparas hos oss så länge du samtycker och eller lagen kräver. För bokföringen sparas köphistorik i sju år. Garantier så sparar vi uppgifter så länge garantin gäller. Vi säljer aldrig dina uppgifter till någon. Du har rätt att få ett utdrag på uppgifter om dig samt få dem ändrade eller raderade. Kontakta vår kundservice om du har frågor eller behöver hjälp med detta.

Vid deltagande i lotteri på våran sida så kommer era kontakt uppgifter tas bort efter
dragningen är klar. Vi sparar inte uppgifterna till nyhetsbrev eller andra utskick.